| Ford Ka’m :: Forumlar :: Teknik :: Modifiye |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| Spor Direksiyon | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatörler: gil, completed, beretta, OzZ, Serhan Kiye, heretic
|
| Yazar | Mesaj | ||
| mexelina |
| ||
Mehtap TUNCA![]() Kayıtlı Üye #262 Kayıt tarihi: Wed 06.08.2008, 09:44PMNereden?: İstanbul Mesaj sayısı: 352 | Mavi Böcüüüükkkkkk..... | ||
| En Üst | | ||
| _bora_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #547 Kayıt tarihi: Mon 07.09.2009, 05:18PMNereden?: ist Mesaj sayısı: 13 | rasista arkadasım spor dıreksıyon takmak ıstıyorum ama araca uygun gobek bulamadım baska bı aracınkımı uyuyo kendınmı yaptırdın yoksa benmı bulamadım bılgılendırırsen sevınırım | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | Peki ya kaza riski ??? Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| Rasista |
| ||
Ka![]() Kayıtlı Üye #268 Kayıt tarihi: Fri 15.08.2008, 09:57AMNereden?: Mersin Mesaj sayısı: 49 | Bora zor sordun ben sağlam bi usta buldu ödediğimi biliyorum ama aldı onu yaptırmadı çok zor göbeğini bulman allah yardımcın olsun Spor direksiyonlu KA yok dikkat edersen piyasada Ka | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | hava yastığı ne olacak ? Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| _bora_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #547 Kayıt tarihi: Mon 07.09.2009, 05:18PMNereden?: ist Mesaj sayısı: 13 | dıreksıyon spor oldugu ıcın hava yastıgı olmıyacak guvenlık acısından tehlıkelı ama dıreksıyonun goruntusu benı cok rahatsız edıyo aracda gozume batan tek yer dıyebılırım ıstanbulda aksaray,ıkıtellı sanayı,aksesuarcılar hepsıne bakdım ka lara uygun gobek yok ıkıncı bı ıhtımalde yenı ka nın dıreksıyonu gayet guzel ve spor duruyo nette bıraz arastırdım net fıyatını bulamadım rasista dıreksıyonda bı bosluk tepkı algılamasında sorun oldumu ortalama malıyetı yazarsanda cok sevınırım [ Düzenlendi Wed 10.03.2010, 09:33AM ] | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | Peki, Neden kaplatmayı düşünmüyorsun? Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| ramsesram |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #565 Kayıt tarihi: Fri 25.09.2009, 09:12AMNereden?: Ankara Mesaj sayısı: 356 | resimlerden gördüğüm kadarı ile orjinal direksiyondan sonra spor bir direksiyon bence pek estetik durmamış. 13 - 14 cm çapındaki direksiyon göbeği yerine daha ufak bir direksiyon göbeği takılınca çok yer açık kalmış kanaatimce ve hoş da görünmüyor. bizim arabalarımıza en çok yakışan direksiyon kendi direksiyonu. yukarıda tartışılmış ama ben yine de bir konuyu tekrarlamak istiyorum o da hava yastığı. hava yastığının faydasını görmüş birisi olarak bence bir an önce orjinal direksiyona dönmelisin. şoför koltuğunda olan kişi yolcu koltuğunda olandan daha da dezavantajlı bir durumda. bizim önümüzde direksiyon ve göstergelerin olduğu çıkıntı bir çok kez büyük yaralanmalara sebep olabiliyor. bunu büyük kazalarda en çok engelleyen tabi ki hava yastığı. yolcu koltuğundaki kişi bir çok kez ön konsola varmadan emniyet kemeri tarafından korunuyor ama aynı mesafede biz çoktan direksiyona çarpmış olabiliyoruz. bence öncelikle güvenlik için bir kez daha düşün. estetik için arabada o kadar çok oynanacak yer var ki, direksiyon bence orjinal kalmalı. ama keyif keyiftir. kazasız belasız günler dilerim. | ||
| En Üst | | ||
| Rasista |
| ||
Ka![]() Kayıtlı Üye #268 Kayıt tarihi: Fri 15.08.2008, 09:57AMNereden?: Mersin Mesaj sayısı: 49 | en ufak bosluk yok daha iyi algılıyo kullanıs zevkı değişti maliyeti 185 lira sadece simit 100 de elektrikçi ve direksiyoncuya ödedim 285 lira Ka | ||
| En Üst | | ||
| _bora_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #547 Kayıt tarihi: Mon 07.09.2009, 05:18PMNereden?: ist Mesaj sayısı: 13 | kaplatma asınmıs yıpranmıs dıreksıyonlara uygulanıyo sekıl degısıklıgı olmuyo ben uc kollu orta yastıgı kare kalın bı dıreksıyon ıstıyorum (monza pılot gıbı) ramsesram arkadasımızın dedıgı dogru guvenlık acısından tehlıkelı 185 ıyıymıs turkıyede 2 tane farklı dıreksıyonlu ka var yanılmıyosam ıkıncısıde modıfıyelı turuncu ka,nettekı satılıkların hepsıne bakdım hıc degıstıren yok onumuzdekı hafta ıcı parcacılara gıdıp yenı ka dıreksıyonunun fıyatını ogrenıcem burdan bılgılendırme yaparım onu takınca aırbegıde ıcıne koyulur dıye tahmın edıyorum | ||
| En Üst | | ||
| Sayfaya git << | |
Fordkam.com, Ford Motor şirketinden bağımsız, Ford Ka kullanıcıları ve severleri için özel tasarlanmış bir platformdur. İçeriğinin sorumlulukları yazarlarına aittir. Sitenin içeriğini kaynak göstermeden yayınlayan Bush'tur.
(bilgisayarim.org)