| Ford Ka’m :: Forumlar :: Genel :: Ka ile ilgili Sorular Cevaplar |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| motor gücü yardım ltfn | ||
|
Moderatörler: gil, completed, beretta, OzZ, Serhan Kiye, heretic
|
| Yazar | Mesaj | ||
| ypzgn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #613 Kayıt tarihi: Sun 06.12.2009, 06:25PMNereden?: ank Mesaj sayısı: 85 | arkadaşlar size bişe soracam normal gidrerken eskiden mesela 50 hızla giderken 3. viteste gaza çok basmıyodum sanki şimdi sonuna kadar basıyor musum gibi geliyo çekişten de düştü sanki bide gazı aniden bırakınca yada aniden basınca çok hafif tekleme var yardımcı olabilirmisiniz tşkler hıı bide buji den olabilirmi?? | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | Öncelikle Türkçemize dikkat ediyoruz değilmi? sorununuzun sebebi buji ve gaz kelebeği olabilir.Bujilere baktırdınızmı hiç ? Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| ypzgn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #613 Kayıt tarihi: Sun 06.12.2009, 06:25PMNereden?: ank Mesaj sayısı: 85 | bir şey daha var yokuşta 2. viteste bile kalkıyor.debriaj balatası bitmiş olabilir mi?debriaj balatası ne kadar bilen var mı?? | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | Debriyaj balatası bittiyse eğer araç vitese geçmez. Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| mexelina |
| ||
Mehtap TUNCA![]() Kayıtlı Üye #262 Kayıt tarihi: Wed 06.08.2008, 09:44PMNereden?: İstanbul Mesaj sayısı: 352 | debriyaj balata fiyatları değişken, ben 250 TL yaptırmıştım. Mavi Böcüüüükkkkkk..... | ||
| En Üst | | ||
| ypzgn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #613 Kayıt tarihi: Sun 06.12.2009, 06:25PMNereden?: ank Mesaj sayısı: 85 | mexelina alıntı ... debriyaj balata fiyatları değişken, ben 250 TL yaptırmıştım. nasıl bi sorun var dı | ||
| En Üst | | ||
| topcanavari |
| ||
kürşat![]() Kayıtlı Üye #471 Kayıt tarihi: Sat 23.05.2009, 12:52AMNereden?: Ankara Mesaj sayısı: 465 | yokuşta ikinci viteste kaldırman debriyaja bi zarar vermez ama benzini içer ve motora çok düşük devirde yük verdiğin için zorlar ve hırpalar..bujilerinde problem olabilir kontrol ettir istersen Ford KA 1.3i 1998 | ||
| En Üst | | ||
| heretic |
| ||
Can![]() ![]() Kayıtlı Üye #492 Kayıt tarihi: Thu 18.06.2009, 02:54PMNereden?: Giresun / Kocaeli Mesaj sayısı: 1332 | yokuşta niye ikinci vites kaldırma ihtiyacı duyuyorsunuz ki anlamadım. 1 e geçmiyor mu vites.. 2 vites yokuşta kalkış yaarken aracın çırpınışları rahatsız etmiyor mu sizi. az çok motorun sesini dinliyorsunuzdr. | ||
| En Üst |
| ||
| mexelina |
| ||
Mehtap TUNCA![]() Kayıtlı Üye #262 Kayıt tarihi: Wed 06.08.2008, 09:44PMNereden?: İstanbul Mesaj sayısı: 352 | ypzgn alıntı ... mexelina alıntı ... debriyaj balata fiyatları değişken, ben 250 TL yaptırmıştım. nasıl bi sorun var dı Yokuşa çıkamıyordum artık, çekişten düşmüştü araç. 2 defa yokuştan geri geri gelmek zorunda kalmıştım. Mavi Böcüüüükkkkkk..... | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | birde vites geçmiyordu, geçerken zorlanıyordu ve debriyaj artık çok çok yukarda kavrıyordu değilmi? Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
| ypzgn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #613 Kayıt tarihi: Sun 06.12.2009, 06:25PMNereden?: ank Mesaj sayısı: 85 | heretic alıntı ... yokuşta niye ikinci vites kaldırma ihtiyacı duyuyorsunuz ki anlamadım. 1 e geçmiyor mu vites.. 2 vites yokuşta kalkış yaarken aracın çırpınışları rahatsız etmiyor mu sizi. az çok motorun sesini dinliyorsunuzdr. yanlıslıkla bi defa oldu ya ama glb araba sağlam yaa yada düzeldi şimdilik iyi yardımlarınız için saolun | ||
| En Üst | | ||
| love u ka |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #629 Kayıt tarihi: Fri 01.01.2010, 04:33PMNereden?: bursa Mesaj sayısı: 1157 | Benim de Ka'm 1 hafta çalışmadığı için sanırım,ilk çalıştırdığımda tekledi ileri geri oynadı şaşırdım ilk kez böyle yaptı :S | ||
| En Üst | | ||
| beretta |
| ||
Sani Gerşon![]() ![]() Kayıtlı Üye #61 Kayıt tarihi: Tue 11.12.2007, 11:53PMNereden?: İstanbul Mesaj sayısı: 2488 | debriyajınız bitiyor muhtemelen. hava filtrenizi de kontrol ettirin drim. | ||
| En Üst | | ||
| love u ka |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #629 Kayıt tarihi: Fri 01.01.2010, 04:33PMNereden?: bursa Mesaj sayısı: 1157 | Debriyajımda bir sorun var zaten,vites geçisinde zorluk çekiyorum diye bahsetmiştim daha evvelden..teşekkürler Beretta. | ||
| En Üst | | ||
| Serhan Kiye |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #208 Kayıt tarihi: Sun 25.05.2008, 10:54AMNereden?: KOCAELİ Mesaj sayısı: 2329 | Vites geçişinde zorluk araç soğukkende olabilir yada debriyaja sonuna kadar basmıyor olabilirsin o yüzden hemen baskı balata değişmesi gerekmeyebilir önemli olan sorunu iyi anlamak bir baskı balata 250 liraya değişiyor bu zamanda.. ayrıca hava filtren ve bujilerine bakıldımı senin? [ Düzenlendi Sun 14.03.2010, 05:35PM ] Bırak alev alsın... | ||
| En Üst |
| ||
Fordkam.com, Ford Motor şirketinden bağımsız, Ford Ka kullanıcıları ve severleri için özel tasarlanmış bir platformdur. İçeriğinin sorumlulukları yazarlarına aittir. Sitenin içeriğini kaynak göstermeden yayınlayan Bush'tur.
(bilgisayarim.org)